رسانه های ترویجی / فرآوری آبزیان

ارزیابی تازگی ماهی به روش طرح اتحادیه اروپا
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي - دوشنبه هفنم آبان 1403 

ارزیابی تازگی ماهی به روش طرح اتحادیه اروپا

ارزیابی تازگی ماهی به روش طرح اتحادیه اروپا
نویسنده: صغری کمالی، فاطمه نوغانی و مینا احمدی         بازدید: 52 مرتبه
فرآیند تولید دودی گرم صنعتی ماهی خاویاری
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي - یک شنبه دهم تیر 1403 

فرآیند تولید دودی گرم صنعتی ماهی خاویاری

فرآیند تولید دودی گرم صنعتی ماهی خاویاری
نویسنده: فرشته خدابنده، معصومه رهنما و رضا روار         بازدید: 125 مرتبه
فرآورده‌های متنوع از کپور ماهیان
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي - چهارشنبه بیست و سوم اسفند 1402 

فرآورده‌های متنوع از کپور ماهیان

فرآورده‌های متنوع از کپور ماهیان
نویسنده: صغری کمالی، سید حسن جلیلی، فاطمه نوغانی ، مینا احمدی.         بازدید: 174 مرتبه
غنی سازی گروه های غذایی با روغن ماهی (اُمگا-3)
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي - چهارشنبه بیست و سوم اسفند 1402 

غنی سازی گروه های غذایی با روغن ماهی (اُمگا-3)

غنی سازی گروه های غذایی با روغن ماهی (اُمگا-3)
نویسنده: مینا احمدی، سید حسن جلیلی، رضا روار         بازدید: 172 مرتبه
معرفی شناساگرها(اندیکاتورها)  بعنوان بسته‌بندی‌های هوشمند در صنایع غذائی
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي - سه شنبه نهم اسفند 1401 

معرفی شناساگرها(اندیکاتورها) بعنوان بسته‌بندی‌های هوشمند در صنایع غذائی

معرفی شناساگرها(اندیکاتورها) بعنوان بسته‌بندی‌های هوشمند در صنایع غذائی
نویسنده: فاطمه نوغانی، صغری کمالی، مینا احمدی         بازدید: 401 مرتبه
توسعه صنعت دودی گرم راهکاری برای تولید محصولات سالم تر
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي - دوشنبه هشتم اسفند 1401 

توسعه صنعت دودی گرم راهکاری برای تولید محصولات سالم تر

توسعه صنعت دودی گرم راهکاری برای تولید محصولات سالم تر
نویسنده: معصومه رهنما سنگاچینی، فرشته خدابنده، سید حسن جلیلی و مینا سیف زاده         بازدید: 373 مرتبه
فرآیند تولید ژلاتین از زائدات آبزیان
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي - یک شنبه هفنم اسفند 1401 

فرآیند تولید ژلاتین از زائدات آبزیان

فرآیند تولید ژلاتین از زائدات آبزیان
نویسنده: فاطمه نوغانی، سید حسن جلیلی، رضا روار         بازدید: 429 مرتبه
کنسرو کوفته ماهی
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي - چهارشنبه سوم اسفند 1401 

کنسرو کوفته ماهی

کنسرو کوفته ماهی
نویسنده: صغری کمالی، سید حسن جلیلی, فاطمه نوغانی، مینا احمدی.         بازدید: 411 مرتبه
فناوری تولید کنسانتره پروتئین ماهی و مزایای آن در فرآوری محصولات غذایی
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي - سه شنبه سی ام فروردین 1401 

فناوری تولید کنسانتره پروتئین ماهی و مزایای آن در فرآوری محصولات غذایی

فناوری تولید کنسانتره پروتئین ماهی و مزایای آن در فرآوری محصولات غذایی
نویسنده: صغری کمالی، فاطمه نوغانی، مینا احمدی         بازدید: 640 مرتبه
تهیه کمپوست از ضایعات ماهی
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي - سه شنبه سی ام فروردین 1401 

تهیه کمپوست از ضایعات ماهی

تهیه کمپوست از ضایعات ماهی
نویسنده: مینا احمدی، صغری کمالی، فاطمه نوغانی         بازدید: 650 مرتبه
تولید عصاره الکلی از پوست انار جهت افزایش عمر ماندگاری فرآورده‌های شیلاتی
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي - شنبه سی ام بهمن 1400 

تولید عصاره الکلی از پوست انار جهت افزایش عمر ماندگاری فرآورده‌های شیلاتی

تولید عصاره الکلی از پوست انار جهت افزایش عمر ماندگاری فرآورده‌های شیلاتی
نویسنده: فاطمه نوغانی، صغری کمالی، مینا احمدی         بازدید: 665 مرتبه
مراحل تولید ژلاتین هیدرولیز شده به روش آنزیمی
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي - چهارشنبه بیست و هفنم بهمن 1400 

مراحل تولید ژلاتین هیدرولیز شده به روش آنزیمی

مراحل تولید ژلاتین هیدرولیز شده به روش آنزیمی
نویسنده: سمیرا جدی، مهدی آل بوفتیله، سید حسن جلیلی         بازدید: 745 مرتبه
ارتقاء ارزش تغذیه ای ماکارونی صنعتی با استفاده از  کنسانتره پروتئین ماهی (FPC)
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي - چهارشنبه بیست و هفنم بهمن 1400 

ارتقاء ارزش تغذیه ای ماکارونی صنعتی با استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی (FPC)

ارتقاء ارزش تغذیه ای ماکارونی صنعتی با استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی (FPC)
نویسنده: صغری کمالی،سید حسن جلیلی، فاطمه نوغانی، مینا احمدی         بازدید: 666 مرتبه
کاربرد نگهدارنده‌های طبیعی  (عصاره‌های رُزماری و آویشن) برای پایدارسازی گوشت چرخ‌شده کپور نقره‌ای در شرایط انجماد
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي - شنبه چهارم اردیبهشت  1400 

کاربرد نگهدارنده‌های طبیعی (عصاره‌های رُزماری و آویشن) برای پایدارسازی گوشت چرخ‌شده کپور نقره‌ای در شرایط انجماد

کاربرد نگهدارنده‌های طبیعی (عصاره‌های رُزماری و آویشن) برای پایدارسازی گوشت چرخ‌شده کپور نقره‌ای در شرایط انجماد
نویسنده: فرشته خدابنده، سید حسن جلیلی،معصومه رهنما سنگاچینی، مینا احمدی         بازدید: 865 مرتبه
معرفی خط تولید برگر ماهی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي - شنبه چهارم اردیبهشت  1400 

معرفی خط تولید برگر ماهی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان

معرفی خط تولید برگر ماهی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان
نویسنده: معصومه رهنما سنگاچینی، فرشته خدابنده، سید حسن جلیلی، مهدی آل بوفیتیله، اسماعیل صفری و رضا روار         بازدید: 874 مرتبه
دستورالعمل ترویجی
مرکز ملي تحقيقات فرآوري آبزيان بندر انزلي - یک شنبه سوم اسفند 1399 

دستورالعمل ترویجی "فرآیند غنی سازی ماکارونی صنعتی با استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی"

دستورالعمل ترویجی "فرآیند غنی سازی ماکارونی صنعتی با استفاده از کنسانتره پروتئین ماهی"
نویسنده: صغری کمالی، فاطمه نوغانی و مینا احمدی         بازدید: 945 مرتبه
12