رسانه های ترویجی / فرآوری آبزیان

معرفی خط تولید برگر ماهی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان
پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي بندر انزلي - چهارشنبه بیست و سوم مهر 1399 

معرفی خط تولید برگر ماهی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان

معرفی خط تولید برگر ماهی بخش تحقیقات فرآوری آبزیان
نویسنده: معصومه رهنما، فرشته خدابنده، سید حسن جلیلی، مهدی آل بوفیتیله، اسماعیل صفری و رضا روار         بازدید: 13 مرتبه
مخاطرات زیست شناختی در مواد غذایی
پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي بندر انزلي - دوشنبه هشتم مهر 1398 

مخاطرات زیست شناختی در مواد غذایی

مخاطرات زیست شناختی در مواد غذایی
نویسنده: افشین فهیم         بازدید: 325 مرتبه
تولید کره رژیمی با استفاده از ژلاتین پوست ماهی
پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي بندر انزلي - دوشنبه هشتم مهر 1398 

تولید کره رژیمی با استفاده از ژلاتین پوست ماهی

تولید کره رژیمی با استفاده از ژلاتین پوست ماهی
نویسنده: سیدحسن جلیلی، قربان زارع گشتی،معصومه رهنما سنگاچینی،فرشته خدابنده،افشین فهیم         بازدید: 349 مرتبه
تولید ماریناد گرم از ماهی قزل آلا ی رنگین کمان
پژوهشکده آبزي پروري آبهاي داخلي بندر انزلي - دوشنبه هشتم مهر 1398 

تولید ماریناد گرم از ماهی قزل آلا ی رنگین کمان

تولید ماریناد گرم از ماهی قزل آلا ی رنگین کمان
نویسنده: معصومه رهنما سنگاچینی،سیدحسن جلیلی، فرشته خدابنده، عظمت دادای قندی         بازدید: 325 مرتبه
1