چکیده
در سال های اخیر صنعت آبزی پروری یکی از سریع الرشدترین بخش های تولیدی در جهان بوده است. این صنعت به رغم این رشد با مشکلاتی از جمله شیوع انواع بیماری های میکروبی، انگلی، ویروسی، قارچی و بسیاری مشکلات دیگر روبرو بوده است. یکی از راه های کنترل عوامل بیماری زا در مزارع پرورش آبزیان، ضدعفونی آبزی با مواد مطمئن و دوست دار محیط زیست می باشد. این مطالعه با هدف تاثیر آکوا امنیساید به عنوان یک ضدعفونی کننده بر پایه ترکیب گلوترآلدئید و کوکوکات بر ماهی قزل آلای رنگین کمان در شرایط فارمی و اثرات ضدمیکروبی و ضد قارچی به روش MIC،MFC و MBC در شرایط آزمایشگاهی بر برخی باکتری های بیماری زای مهم ماهی قزل آلای رنگین کمان انجام شد.  نتایج نشان داد در دوز 8-10 ppm بر باکتری های یرسینیا راکری، استرپتوکوکوس اینیایی و لاکتوکوکوس گارویه در شرایط آزمایشگاهی اثر کشندگی باکتریایی و در همین دوز اثر ضد قارچی بر ساپرولگنیا پارازیتیکا دارد. در بررسی اثرات فارمی در دوز 8PPM  در کاهش میکروارگانیسم های پوست و آبشش قزل آلای رنگین کمان موثر بوده و اثرات تخریب بافتی در بررسی آسیب شناسی در دوز های 8-10 PPM  در این ماهی مشاهده نشد.
گزارش پروژه
مشخصات پیمانکار
مشخصات همکاران
اهداف طرح
زمانبندی طرح
روش تحقیق و اجرا
اطلاعات جغرافیایی
هزینه های اجرای پروژه
نتایج