بکارگیری ارزیابی احتمال خطر در صنایع شیلاتی
چهارشنبه 23 مرداد 1398

بکارگیری ارزیابی احتمال خطر در صنایع شیلاتی

کتاب های منتشره سالهای 73 - 93    |    43 بازدید    |    سال انتشار: 1386    |    قیمت: 30000 ریال   

خلاصه:  مطالب كتاب يكي از معدود مطالبي است كه در خصوص ارزيابي احتمال خطر در مواد غذايي و اولين كتاب تخصصي در زمينه ارزيابي احتمال خطر در صنايع شيلاتي مي‌باشد كه توانسته است با زباني شيوا و با استفاده از آخرين منابع علمي موجود، ضمن معرفي اصول ارزيابي احتمال خطر، مراحل بكارگيري آن را با استفاده از مثال‌هاي عيني براي خوانندگان شرح دهد.

عنوان کتاب به زبان اصلی: Application of risk assessment in the fish industry
مؤلفین:‌ -جان سامنر, تام روز,لاهسن ابابوش-
مترجمین:‌ -دکتر محمودرضا اکبریان ,دکتر عباسعلی مطلبی-
دانلود کتاب:دانلود
کتاب " بكارگيري ارزيابي احتمال خطر در صنايع شيلاتي " از سوی دکتر محمودرضا اكبريان و دکتر عباسعلي مطلبي (عضو هیئت علمی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور) ترجمه گردیده است. همچنین ویراستاری علمی این کتاب از سوی آقای دکتر ودود رضویلر انجام شده است که در 209 صفحه از سوی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور منتشر شد.
امروزه بحث" ارزیابی احتمال خطر " جایگاه ویژه ای در استانداردهای بین المللی مواد غذایی بخصوص فرآورده های شیلاتی داشته و به همین دلیل آشنایی با این موضوع و بکارگیری آن در صنایع شیلاتی برای داشتن محصولاتی سالم و حضور در بازارهای جهانی، از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
مطالب كتاب يكي از معدود مطالبي است كه در خصوص ارزيابي احتمال خطر در مواد غذايي و اولين كتاب تخصصي در زمينه ارزيابي احتمال خطر در صنايع شيلاتي مي‌باشد كه توانسته است با زباني شيوا و با استفاده از آخرين منابع علمي موجود، ضمن معرفي اصول ارزيابي احتمال خطر، مراحل بكارگيري آن را با استفاده از مثال‌هاي عيني براي خوانندگان شرح دهد.  
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code