فراوری و کنترل کیفی خاویار
سه شنبه 2 اردیبهشت 1404

فراوری و کنترل کیفی خاویار

کتاب های منتشره سال 1403    |    205 بازدید    |    سال انتشار: 1403    |    قیمت: 0 ریال   

خلاصه: 

عنوان کتاب به زبان اصلی:
مؤلفین:‌ -دکتر یزدان مرادی ,دکتر مهدی گلشن-
مترجمین:
دانلود کتاب:دانلود
خاویار یکی از گرانبهاترین محصولات شیلاتی در جهان است که از نظر ارزش غذایی و اقتصادی مورد توجه است. محصول خاویار نسبت به سایر فرآورده‌ های شیلاتی از ویژگیهای خاصی برخوردار است. بنابراین، استحصال، عمل‌آوری، حمل ‌و نقل، بسته ‌بندی، نگهداری، جابجایی، عرضه  و کنترل کیفی آن نیازمند دقت، مراقبت و رعایت مقررات، دستورالعمل، استانداردها، نکات فنی و بهداشتی است که در کتاب حاضر مقررات و ضوابط علمی، فنی و بهداشتی آنها مورد توجه قرار گرفته است.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code