فناوری تولید فرآورده‌ های غذایی از کیلکا ماهیان
سه شنبه 2 اردیبهشت 1404

فناوری تولید فرآورده‌ های غذایی از کیلکا ماهیان

کتاب های منتشره سال 1403    |    230 بازدید    |    سال انتشار: 1403    |    قیمت: 2130000 ریال   

خلاصه: 

عنوان کتاب به زبان اصلی:
مؤلفین:‌ -مهندس معصومه رهنما سنگاچینی,دکتر مینا سیف‌‌زاده,مهندس فرشته خدابنده,مهندس افشین فهیم,دکتر مهدی آل‌بوفتیله,مهندس صغری کمالی,مهندس فاطمه نوغانی,مهندس مینا احمدی,دکتر سمیراء جدی,مهندس عظمت دادای قندی-
مترجمین:
دانلود کتاب:دانلود
ماهی و فرآورده ‌های تولیدی از آن‌‌ به عنوان منابع غذایی حاوی پروتئینها، چربیهای غیراشباع، ویتامینها و مواد معدنی، مورد توجه هستند. بنابراین، تأمین و قرار دادن ماهی و فرآورده‌‌های آن در سبد غذایی خانواده از دغدغه ‌های تولید کنندگان و متخصصین تغذیه است. کیلکا ماهیان دارای ارزش غذایی بالایی هستند، آنها دارای محتوای بالای اسیدهای چرب امگا 3، پروتئین با کیفیت و قابلیت هضم بالا، ویتامینهای  B12، A، D و مواد معدنی هستند. بنابراین، میتوانند به عنوان مواد اولیه در صنایع تبدیلی شیلاتی مورد استفاده قرار گیرند. در کتاب حاضر به معرفی فناوری برخی از فرآورده ‌های غذایی از کیلکا ماهیان از جمله گوشت چرخ شده، سوریمی، خمیر ماهی، برگر، کوفته، کباب کوبیده، کنسرو، دودی، ماریناد و غیره پرداخته شده است.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code