به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان_ بندرعباس، چاپ اول کتاب "زیست شناسی و روش های تکثیر و پرورش خیار دریایی اسکبرا ( Holothuria scabra )" با تالیف دکتر سجاد پورمظفر، عضو هیات علمی پژوهشکده و مهندس حسین رامشی، محقق ایستگاه تحقیقاتی نرم تنان بندرلنگه منتشر گردید. خیار دریایی در جهان با کاربردهای غذایی به صورت محصول تازه و فرآوری شده، بهداشتی و دارویی شناخته می شود. اگرچه امروزه به سبب هجوم زیاد به ذخایر، گونه اسکبرا از گونه های در حال انتقراض محسوب می گردد. در این اثر سعی بر آن است که به تبیین روش های مختلف تکثیر و پرورش این گونه با ارزش پرداخته شود و اطلاعات مفیدی در اختیار دانش پژوهان، کارشناسان و علاقه مندان به تکثیر و پرورش خیار دریایی اسکبرا قرار گیرد.  این کتاب به زبان فارسی تالیف شده است و ناشر آن موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور می باشد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code