به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان_ یونیدو، دکتر مختاری، رئیس گروه بازار دفتر بهبود کیفیت و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات ایران و دو تن از کارشناسان این گروه با همراهی مهندس بیگ تن، رئیس دفتر بهبود کیفیت و توسعه بازار اداره کل شیلات گیلان، با هدف آشنایی با فعالیت ها و پروژه های جاری و توسعه همکاری های مشترک، در مرکز حضور یافتند. حین بازدید از سالن تولید و امکانات مرکز، توضیحات لازم در زمینه فعالیت های در حال انجام، تجهیزات و برنامه های تولید شرکت تعاونی تولیدی 21 بیضاء، همچنین پتانسیل های ایجاد شده در زمینه تجاری سازی دستاوردهای تحقیقاتی در حوزه تنوع بخشی غذاهای دریایی و بهره برداری حداکثری از آبزیان ارائه گردید. پس از آن طی نشستی، ابتدا خلاصه ای از وظایف و حوزه های عملکردی گروه بازار آبزیان توسط دکتر مختاری بیان گردید. دکتر سید حسن جلیلی، سرپرست مرکز در این جلسه ضمن تاکید بر ضرورت افزایش تعاملات با دفتر بهبود کیفیت و توسعه بازار آبزیان سازمان شیلات، از تشکیل هسته اولیه شبکه پژوهش فرآوری آبزیان خبر داد و افزود موفقیت این شبکه برای ارائه راه حل های نوآورانه، با قابلیت تجاری سازی و راه گشای بهره برداران، نیازمند مشارکت کلیه سازمان های دولتی و غیردولتی، متخصصین، کارشناسان و فعالان این بخش خواهد بود. ایشان همچنین محدودیت اطلاعات موجود در زمینه بازار آبزیان و فرآورده های شیلاتی را از مهمترین حلقه های مفقوده زنجیره تجاری سازی دستاوردهای تحقیقاتی و تهیه بسته های آماده قابل عرضه به سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی صنایع فرآوری آبزیان دانست. در این نشست راهکارهای بهره مندی متقابل از توانمندی های طرفین مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفته، مقرر گردید ضمن معرفی شرکت های سرمایه گذار داخلی و خارجی به مرکز، امکان اجرای پروژه های مشترک تحقیقاتی_ ترویجی در زمینه تنوع بخشی محصولات شیلاتی و توسعه بازار آبزیان مورد پیگیری جدی قرار گیرد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code