شنبه یازدهم دی 1400 

جلسه مشترک شورای هماهنگی سازمان جهاد کشاورزی و قرارگاه امنیت غذایی

با حضور مهندس شهیدی‌فر، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان، جلسه مشترک شورای هماهنگی جهاد کشاورزی و قرارگاه امنیت غذایی در محل سالن جلسات سازمان برگزار گردید.
اخبار مهم سایت | بازدید: 857 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اکولوژی دریای خزر_ ساری، جلسه مشترک شورای هماهنگی سازمان جهاد کشاورزی و قرارگاه امنیت غذایی در محل سالن جلسات سازمان جهاد کشاورزی استان با حضور مهندس شهیدی‌فر، رئیس سازمان جهاد کشاورزی آغاز گردید. در ابتدا جلسه ایشان ضمن عرض خیرمقدم به حضار یاد و خاطره همه شهدا اعم از جنگ تحمیلی، مدافعان حرم را گرامی داشتند. وی استان مازندران را با توجه به شرایط اقلیمی و حجم تولید محصولات کشاورزی دارای برند و رتبه دانسته که همین امر مسئولیت مدیران استانی را با توجه به شرایط خاص کشور بسیار سنگین می‌نماید. مهندس شهیدی فر در ادامه ضمن ابراز رضایت از تولید محصولات کشاورزی علی‌الخصوص مرغ در استان پرداخته و بیان نمودند میزان تولید مرغ در استان روزانه به بیش از 1000 تن رسیده که همین امر باعث ثبات در قیمت آن در سطح کشور گردیده به طوری که هم اکنون کمبودی در سطح شهرستان‌ها از نظر تأمین نبوده و قیمت در برخی از نقاط زیر قیمت مصوب تنظیم بازار در حال عرضه به مصرف‌کنندگان می‌باشد. در ادامه براساس دستور کار جلسه دکتر حسن نصراله‌زاده، رئیس پژوهشکده اکولوژی دریای خزر استفاده مناسب از ظرفیت دریای خزر جهت افزایش تولید محصولات شیلاتی از جمله ماهیان خاویاری و همچنین بهره‌برداری از ضایعات ماهی و مرغ و به بیان عملکردها، چالش‌ها و مشکلات و پیشنهادات در خصوص تنظیم بازار محصولات کشاورزی پرداخت.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code