به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، جلسه هم اندیشی در راستای افزایش ارتباط بخش خصوصی و صنعت با موسسه، موضوع امکان استفاده از آب الکترولیزه شده، درصنعت آبزی پروری و صنایع شیلاتی با هدف افزایش مدت زمان ماندگاری (Shelf Life) فرآورده های شیلاتی (خاویار، فیله ماهیان خاویاری، میگو، ماهیان دریایی و تون ماهیان)، ضدعفونی آب مراکز تکثیر انواع آبزیان، با حضور دکتر حافظیه، معاون پژوهش و فناوری موسسه، دکتر مطلبی، عضو هیئت امنا موسسه، خانم دکتر میربخش، رئیس بخش زیست فناوری و سایر اساتید موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، روسا و معاونین مراکز تحقیقاتی وابسته، با مشارکت بخش خصوصی (دکتر وکیلیان، مدیر عامل گروه خسرو مدیسا سلامت و همکاران ایشان، به صورت حضوری و مجازی در سالن جلسات، برگزار شد. در این نشست نظرات تخصصی در زمینه استفاده از آب الکترولیزه شده به اشکال مختلف در فرآوری خاویار و گوشت ماهیان خاویاری، ماندگاری میگو، تون ماهیان و تکثیر انواع آبزیان توسط اعضای نشست ارائه و مورد تبادل نظر قرار گرفت. با توجه  به منابع علمی معتبر موجود و تجربیات گوناگون در حوزه های مختلف علوم و صنایع غذایی، بررسی اثرات آب الکترولیز شده در حوزه خاویاری و میگو در اولویت همکاری پژوهشی با بخش خصوصی قرار گرفتند.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code