چهارشنبه بیست و هشتم دی 1401 

وبینار ترویجی انتقال یافته های علمی

برگزاری وبینار ترویجی انتقال یافته های علمی با عنوان " استفاده از قسمت های خاص ماهی کپور برای تهیه فیله کم استخوان " در مرکز
اخبار مهم سایت | بازدید: 782 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان_ یونیدو، طبق برنامه ریزی و فرخوان انجام شده در خصوص برگزاری برنامه ترویجی انتقال یافته های علمی مرکز، چهار شنبه 28 دی 1401 وبینار تخصصی " استفاده از قسمت های خاص ماهی کپور برای تهیه فیله کم استخوان " توسط دکتر سید حسن جلیلی برگزار گردید. در این وبینار، مباحث مربوط به مزایای تولید فیله آبزیان، محدودیت ها و مشکلات تولید فیله ماهی، دلایل محدودیت صنعت فرآوری کپورماهیان، راه حل های ممکن، روش های تولید و ارزیابی، روش های شناسایی قسمت های خاص کم و بدون استخوان در لاشه ماهی کپور نقره ای ارائه شد. در پایان، به پرسش های مطرح شده از سوی حاضران توسط ارائه دهنده پاسخ داده شد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code