به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان_ یونیدو، قائم مقام مدیر عامل و عضو هیات مدیره رستوران‌های شرکت مکین دریا به همراه مدیر منطقه ای شرکت در منطقه آزاد انزلی از دستاوردهای پژوهشی مرکز در حوزه تنوع بخشی غذاهای دریایی، بازدید نمودند. این بازدید با هدف آشنایی با پتانسیل های مرکز و همکاری های مشترک در زمینه تنوع بخشی محصولات رستورانی شرکت مکین دریا صورت گرفت. ابتدا از خط تولید فرآورده های شیلاتی شرکت الماس آدرین پارس بازدید و توضیحات لازم در مورد ماشین آلات، فرآیندها و محصولات متنوع در حال تولید، ارائه گردید. سپس نشستی با حضور مهندس قاسم آبادی، عضو هیات مدیره، قائم مقام مدیر عامل و مدیریت رستوران های شرکت مکین دریا، مهندس آبکار، مدیر شرکت در منطقه آزاد بندرانزلی و مهندس کیانی فرد، مدیر کارخانه شرکت الماس آدرین برگزار گردید. دکتر جلیلی ابتدا اشاره مختصری به عمده فعالیت ها و اهداف اصلی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، دستاوردهای محصولی با قابلیت تولید صنعتی و تجاری سازی داشت. ایشان توضیحاتی در ارتباط با خدمات علمی_ فنی قابل ارائه مرکز شامل: مشاوره فنی و برگزاری کارگاه‌های آموزشی_ تخصصی برای تولید محصولات متنوع و بهبود فرمولاسیون فرآورده‌های شیلاتی ارائه نمود. در ادامه مهندس قاسم آبادی در ارتباط با اهداف و برنامه های شرکت مکین دریا صحبت کرد و پس از تست فرآورده های شیلاتی شرکت الماس آدرین پارس در این نشست، از این فرآورده ها و فرآورده دودی ماهی قزل آلای رنگین کمان (محصول تحقیقاتی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان) استقبال نمود و بازاریابی این محصولات را با توجه به نیاز بازار موفقیت آمیز دانست. همچنین مهندس کیانی فرد نماینده شرکت الماس آدرین پارس، توضیحاتی را در مورد ضوابط فروش و ارائه فرآورده های دریایی در بازار و رستوران های دریایی ارائه نمود. در پایان نشست توافق گردید با توجه به شرایط و پتانسیل‌های موجود، همکاری‌های مشترک تحقیقاتی، بازار و صادرات و معرفی انواع محصولات دریایی برای توسعه منوی غذاهای دریایی این شرکت ارائه گردد و مقرر گردید جهت برگزاری جشنواره غذاهای دریایی، جلسه مشترک با اداره کل شیلات استان گیلان برگزار گردد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code