به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان_ یونیدو، طبق برنامه ریزی و فراخوان مرکز تحقیقات ذخایر آبزیان آبهای داخلی_گرگان در خصوص برگزاری روز مزرعه و کارگاه آموزشی_ ترویجی، سخنرانی با عنوان "راهکارهای کاهش اُفت کیفیت و تازگی میگو پس از صید" توسط سید حسن جلیلی، سرپرست مرکز در نشست مربوطه با حضور پرورش دهندگان میگو گمیشان استان گلستان و نمایندگان ادارات مرتبط استانی به صورت حضوری و وبیناری ارائه شد. وبینار با توضیحات ایشان در خصوص معرفی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان و نقش آن در كاهش ضايعات آبزيان و بهينه سازی مصرف آنها، تولید و معرفی انواع فرآورده های با ارزش افزوده از زائدات و دور ريز آبزيان، ارتقای كيفيت، بازار پسندی و بهبود عمر ماندگاری فرآورده های شيلاتی آغاز شد. در ادامه هر یک از سرفصل های نشست شامل: تعریف کیفیت، فساد، هندلینگ، عوامل تاثیر گذار بر حفظ کیفیت میگو، روند تغییرات کیفی میگو پس از صید، انواع فساد اُتولیز و باکتریایی، عوامل موثر بر بار میکروبی آبزی، منابع و راه های انتقال آلودگی های ثانویه، گروه های آلودگی باکتریایی بیماریزا در آبزیان و فرآورده شیلاتی توسط وی شرح داده شد. جلیلی تاکید بر برندسازی صنعت میگو داشت که مستلزم حفظ کیفیت میگو، همدلی و عزم همگانی پرورش دهندگان است. همچنین نتایج دو پروژه "اثر تاخیرهای یخ گذاری پس از صید بر عمرماندگاری میگو در شرایط نگهداری در یخ" و " بررسی اثرات هندلینگ پس از صید بر کیفیت و راندمان میگوی پرورشی استان هرمزگان" را که از حیث خواص اُرگانولپتیک، فاکتورهای شیمیایی، میزان جذب متابی‌سولفیت سدیم در گوشت میگو، فاکتورهای باکتریولوژیک مورد ارزیابی قرار گرفته بود بحث کرد و بر اساس ارزیابی های صورت گرفته روش پیشنهادی هندلینگ میگو پس از صید تا رسیدن به کارخانه فرآوری و رعایت نکات و ضوابط بهداشتی لازم از سوی پرورش دهندگان ارائه شد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code