به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان_ یونیدو، جلسه کارگروه ترویج با هدف معرفی عناوین و بررسی پیشرفت کار رسانه‌های ترویجی سال جاری با حضور سرپرست مرکز، اعضای کارگروه ترویج و محققین برگزار گردید. ابتدای جلسه هریک از عناوین رسانه‌های ترویجی تهیه شده و در دست گردآوری، پیرامون موضوعات ضایعات و زائدات آبزیان، غنی سازی گروه های غذایی با روغن ماهی، بسته بندی‌ هوشمند، نقش غذاهای دریایی در رژیم های غذایی سالم، پوست ماهی به عنوان یک پانسمان بیولوژیکی برای درمان سوختگی های سطحی، هندلینگ و پسماندهای فرآوری میگو، تولید فرآورده های متنوع از کپور ماهیان، ریز جلبک ها، سس میگو، روش های پیشگیری از تولید سم بوتولیسم در فرآورده های شیلاتی، دودی صنعتی ماهیان سرد آبی توسط دبیر کارگروه ترویج بازنگری شد. سپس میزان پیشرفت کار هر یک از رسانه های تهیه شده توسط نویسنده مسئول مربوطه ارائه گردید. پایان جلسه مقرر شد سایر عناوین ترویجی در دست گردآوری در موعد تعیین شده، در جلسه بعدی کارگروه ارائه و داوری شود.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code