به گزارش روابط عمومی انستیتو تحقیقات بین المللی ماهیان خاویاری، در راستای انتقال دانش به بخش های اجرایی و آبزی پروران دوره آموزشی مصوب و ضمن خدمت کارکنان سازمان شیلات ایران با عنوان "فرآوری خاویار ماهیان مولد پرورشی و دریایی" توسط ایوب یوسفی جوردهی، عضو هیأت علمی و مدیر بخش فیزیولوژی و بیوشیمی انستیتو با مشارکت 25 نفر از کارشناسان مراکز حفاظت و بازسازی ذخایر آبزیان و  ادارات شیلات شهرستان های سراسر استان گیلان به صورت نظری و عملی در اداره کل شیلات استان گیلان واقع در بندر انزلی، برگزار شد.
مدرس دوره، با اشاره به مباحثی از قبیل نحوه تشکیل و تولید تخمک در بدن ماهیان، تاریخچه خاویار، میزان تولید خاویار در ایران و جهان، ارزش غذایی خاویار گونه های مختلف ماهیان خاویاری، مطالبی نظیر روش های عمل آوری، افزایش ماندگاری، ارزیابی کیفی و بسته بندی و نگهداری خاویار، اصول HACCP و استانداردهای مرتبط با خاویار در کشورهای مختلف را تشریح کرد.
همچنین عوامل اثرگذار بر برند خاویار ایران در بازارهای جهانی نیز مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
عضو هیات علمی انستیتو تحقیقات بین المللی ماهیان خاویاری، بازاریابی بین المللی را  مهم ترین چالش حال حاضر عرضه و فروش خاویار ایران عنوان کرد که نیازمند توجه و حمایت جدی است.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code