به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری آبهای جنوب کشور_ اهواز، نشست تخصصی انتقال یافته های علمی ماهیان گرمابی پرورشی به صورت برخط برگزار شد. مینا آهنگرزاده عضو هیات علمی پژوهشکده سخنرانی خود با عنوان "بیماری های ویروسی مهم در ماهیان گرمابی با تاکید بر بیماری قابل گزارش KHV و راه های پیشگیری از آن"  و در خصوص بیماری های مهم ویروسی ماهیان گرمابی پرورشی نکاتی را مطرح کرد و به بیماری مهم و اخطارکردنی KHV و راه های کنترل و پیشگیری از آن را اشاره کرد.
فاطمه حکمت پور محقق پژوهشکده در سخنرانی خود با عنوان "ارزش تغذیه ای دانه های روغنی در راستای تنوع بخشی به منابع پروتئین گیاهی در خوراک کپور معمولی" به انواع کنجاله دانه های روغنی در کشور، ارزش تغذیه ای و عوامل محدود کننده استفاده در خوراک ماهیان همه چیز خوار پرداخت. همچنین به نتایج استفاده از ترکیب منابع پروتئین گیاهی کنجد، کلزا و سویا موجود در منطقه در ساخت خوراک کپور ماهیان جوان اشاره کرد. در ادامه به مزایای کاربرد ترکیبی چند منبع پروتئین گیاهی براساس یافته های پژوهشکده آبزی پروری آبهای جنوب کشور در سود اقتصادی و بازده تغذیه نیز پرداخت.
محمد یونس زاده، عضو هیات علمی پژوهشکده در سخنرانی خود با موضوع "تنوع گونه ای در ماهیان گرمابی، راهکاری جهت افزایش بهره وری تولید" به نقش مهم آبزی پروری در سلامت جامعه انسانی اشاره کرد و یکی از راهکارهای افزایش بهره وری تولید در سیستم ماهیان گرمابی را افزایش تنوع گونه ای برشمرد. راهکاری که می تواند باعث فعال شدن حلقه های تولید در زنجیره غذایی و کاهش هزینه های تولید شود. همچنین افزایش تعداد گونه های سازگار با محیط پرورش به پایداری سیستم کمک می کند.
در این نشست محققان، کارشناسان، مروجان و بهره بردارن حضور داشتند.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code