دوشنبه بیست و یکم اسفند 1402 

انعقاد تفاهم نامه همکاری مشترک

تفاهم نامه همکاری مشترک بین "موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور"، " پارک ملی علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی" و "پارک زیست فناوری خلیج فارس" منعقد شد.
اخبار مهم سایت | بازدید: 300 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، ظهر امروز ۲۱ اسفند ماه سال جاری تفاهم نامه همکاری مشترک به منظور تاسیس، راه اندازی و راهبری مرکز رشد علوم شیلاتی هرمزگان در قالب مرکز رشد واحدهای فناور فی مابین  موسسه، پارک ملی علم و فناوری کشاورزی منابع طبیعی  و پارک زیست فناوری خلیج فارس در سالن جلسات موسسه منعقد شد.
محمود بهمنی رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور  با تاکید بر همکاری‌های مشترک به منظور گام‌های موثر در حوزه شیلات و آبزیان، گفت: فرصتی ایجاد شده تا از موضوعات دانش بنیانی استفاده لازم را داشته باشیم.
وی با اشاره به اینکه، پارک علم و فناوری کشاورزی یک پشتوانه در حوزه کشاورزی و منابع طبیعی وزارت جهاد کشاورزی به شمار می رود، افزود: برنامه توسعه هفتم بر مبنای اقتصاد دریا تدوین شده و سیاست های توسعه دریامحور نیز توسط مقام معظم رهبری در ۹ بند ابلاغ شده است.
وی ادامه داد: در این برنامه ابلاغی، یکی از جاذبه ها و ظرفیت‌های بسیار پررنگ در ارتقاء فعالیت شرکت‌های دانش بنیان، موضوع علم و فناوری و پژوهش است که می‌تواند به حوزه تحقیقات شیلاتی در کشور کمک کند.
به گفته رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور،  حدود ۵۸۰۰ کیلومتر سواحل در شمال و جنوب کشور وجود دارد که حدود 70 درصد آن در جنوب کشور واقع شده که برای این منظور، ایجاد مرکز رشد علوم شیلاتی هرمزگان به عنوان هاب منطقه‌ای با توجه به فعالیت‌های گسترده در حوزه ماهیان دریایی، میگو، جلبک، نرم تنان و سایر گونه‌های آبزیان توسط موسسات تحقیقاتی و پژوهشکده‌ها دارای اهمیت است.
الهام ایمانیان، سرپرست پارک ملی علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی با اشاره به وجود پژوهشگران و مراکز تحقیقات شیلاتی، گفت: موسسه مربوطه، زنجیره بسیار خوبی را در سراسر کشور داراست که می‌تواند در مسیر فعالیت های فناورانه و نوآورانه گام بردارد.
وی در بحث تسهیلات خاطر نشان کرد:  تمام تلاشمان را می‌کنیم تا حمایت‌ ها و پیگیری های لازم انجام شود. ایمانیان اظهار کرد: برنامه راهبردی پارک علم و فناوری طوری تدوین شده که حداکثر ظرفیت‌ها و مشارک های پیمان بخش خصوصی در قالب بهره وری مراکز و پارک های رشد و علم فناوری را داریم.
سرپرست پارک ملی علم و فناوری کشاورزی و منابع طبیعی با اعلام آمادگی در جهت حمایت در حوزه های اعتبار مالیاتی، ساخت و ساز، مجوز، مشورت دهی و نوع قرارداد ها، افزود: پارک کشاورزی وظیفه خود می‌داند در حوزه ای که الویت مقام معظم رهبری است با همدلی و همکاری موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، اقدامات لازم را انجام دهد.
محمد شریف رنجبر، رئیس پارک زیست فناوری خلیج فارس قشم با اشاره به اینکه مجوز مرکز رشد در وزارت علوم در دست اقدام است، افزود: در حال ایجاد بستر برای افراد خلاق و علاقمند در این حوزه هستیم تا از سرمایه عظیم انسانی و تحقیقاتی در جهت تولید محصول و ثروت ارزش افزوده در صنعت شیلاتی، صید و بخش اقتصاد کشور استفاده کنیم.
محمد صدیق مرتضوی رئیس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان، گفت: بستر به وجود آمده می‌تواند زمینه ساز فعالیت های مرتبط با فناوری های شیلاتی باشد و به توسعه پایدار شیلات کمک کند‌.
محمد تکریمی مشاور رئیس موسسه با اشاره به اینکه شاهد یک تحول در هدایت کشاورزی بر پایه صنعت و سنت به سمت اطلاعات محور هستیم، افزود: امیدواریم یک نقطه عطف در حوزه سواحل جنوب جهت فضای پژوهش و فعالیت های اقتصادی بر پایه دانش و فناوری شکل بگیرد‌.
گفتنی است؛ در این جلسه محمود بهمنی رئیس، مصطفی شریف روحانی قائم مقام، محمود حافظیه معاون پژوهش و فناوری، بابک قائدنیا معاون برنامه ریزی، پرستو محبی رئیس گروه بخش ها، محمد تکریمی مشاور رئیس، مسطوره دوستدار مدیر روابط عمومی موسسه، الهام ایمانیان سرپرست پارک علم و فناوری و کشاورزی و منابع طبیعی، محمد شریف رنجبر رئیس پارک زیست فناوری خلیج فارس و قشم، محمد صدیق مرتضوی رئیس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان به صورت حضوری و وبیناری حضور داشتند.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code