به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور_ گیلان، سخنرانی علمی تحت عنوان "تاثیر سطوح مختلف کنجاله کانولا و سویا برروی رشد بچه ماهی آمور" توسط افشین امیری از محققین این پژوهشکده و با حضور جمعی از پژوهشگران، اساتید و کارشناسان در سالن کنفرانس برگزار شد.
در این سخنرانی میزان تولیدات این ماهی در کشور ایران و همچنین دلایل تولید پایین این ماهی در کشور و مزایای پرورش آن وغذای مورد استفاده در جهان مورد بحث قرار گرفت و همچنین تاثیر سطوح مختلف کانولا و سویا در جیره بچه ماهیان آمور و بهترین سطح جیره کنجاله کانولا که حدود ۲۰درصد جیره و بهترین سطح کنجاله سویا که ۳۰درصد می باشد در ارائه کار تحقیقاتی نتیجه گیری شد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code