دوشنبه نهم تیر 1404 

تقدیر از رئیس مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور به پاس دو دهه تلاش علمی و مدیریتی

در مراسمی رسمی به میزبانی اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان هرمزگان، از محمد صدیق مرتضوی، رئیس مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، به‌پاس بیش از ۲۰ سال خدمات پژوهشی و مدیریتی در حوزه شیلات و توسعه دانش بومی در جنوب کشور تجلیل شد.
اخبار مهم سایت | بازدید: 241 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان، روز چهارشنبه ۴ تیرماه ۱۴۰۴، در مراسمی با حضور رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان هرمزگان، از محمد صدیق مرتضوی، رئیس مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، به پاس بیش از دو دهه خدمت ارزنده در حوزه پژوهش‌های شیلاتی و مدیریت اثرگذار در پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان تقدیر به عمل آمد.
در این آیین، محمدرضا صفا، رئیس اتاق بازرگانی هرمزگان، با اهدای لوح سپاس از تلاش‌های مستمر، مدیریت خردمندانه و دستاوردهای ماندگار مرتضوی در دوران تصدی مسئولیت در پژوهشکده تقدیر و هم‌زمان انتصاب وی به ریاست مؤسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور را تبریک گفت.
صفا در این خصوص اظهار داشت: خدمات ارزشمند مرتضوی به‌ویژه در زمینه پژوهش‌های زیست‌محیطی و تلاش در مسیر پایداری منابع آبزی کشور، بر کسی پوشیده نیست. اطمینان داریم که با حضور ایشان در جایگاه مدیریت مؤسسه، شاهد ارتقاء هرچه بیشتر سطح علمی و اجرایی صنعت شیلات کشور خواهیم بود.
این تقدیر نمادی از ارج نهادن به تجارب و تلاش‌های علمی در مسیر توسعه پایدار شیلات و حفاظت از ذخایر دریایی کشور است.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code