شنبه بیست و هشتم تیر 1404 

برگزاری وبینارهای تخصصی با محوریت کاهش ضایعات محصولات آبزی‌پایه

در راستای برنامه ترویجی هفته انتقال یافته‌های علمی، مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان با برگزاری مجموعه‌ای از وبینارهای علمی، راهکارهای نوین کاهش ضایعات و زائدات محصولات فرآوری‌شده دریایی را با حضور محققان، مروجان و بهره‌برداران بررسی کرد.
اخبار مهم سایت | بازدید: 174 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان، روز دوشنبه، ۲۳ تیرماه ۱۴۰۴، در چارچوب برنامه ترویجی هفته انتقال یافته‌های علمی، مجموعه‌ای از وبینارهای تخصصی با محور «آشنایی با روش‌های کاهش ضایعات و زائدات محصولات فرآوری‌شده آبزیان» با حضور جمعی از کارشناسان، مروجان و بهره‌برداران حوزه شیلات و صنایع وابسته برگزار شد.
در این وبینارها، سه ارائه علمی توسط محققان مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان صورت گرفت:
تولید اسید چرب امگا-۳ از زائدات آبزیان توسط ذبیح‌اله بهمنی، عضو هیئت علمی مرکز که در آن به ظرفیت‌های بالقوه بازیافت مواد مغذی از پسماندهای آبزیان و نقش آن در ارتقای ارزش افزوده صنعت شیلات پرداخته شد.
تولید فرآورده‌های تخمیری به‌عنوان راهکاری برای کاهش زائدات آبزیان
ارائه‌شده توسط  مینا سیف‌زاده، عضو هیئت علمی مرکز با تمرکز بر بهره‌گیری از فناوری‌های تخمیر در استفاده مجدد از ضایعات و ارتقای ایمنی و کیفیت مواد غذایی.
کاربرد فناوری‌های سبز در فرآوری محصولات دریایی توسط مینا احمدی، محقق مرکز که به بررسی فناوری‌های دوستدار محیط‌زیست برای کاهش ضایعات، بهینه‌سازی مصرف انرژی و افزایش پایداری در زنجیره تولید فرآورده‌های دریایی پرداخت.
این برنامه با هدف ارتقای سطح دانش فنی و توسعه پایدار زنجیره فرآوری آبزیان و در راستای بهره‌برداری مؤثرتر از منابع دریایی برگزار شد و با استقبال گسترده حاضران مواجه شد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code