شنبه چهارم مرداد 1404 

بازدید مسئولان مرکز تحقیقات کشاورزی بلوچستان از دوره کارورزی هنرجویان در مرکز تحقیقات شیلات چابهار

مسئولان مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی بلوچستان از روند آموزش عملی هنرجویان هنرستان شیلات چابهار در مرکز تحقیقات شیلاتی آب‌های دور بازدید کردند.
اخبار مهم سایت | بازدید: 195 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات شیلاتی آب‌های دور – چابهار، در چارچوب اجرای دوره کارورزی هنرجویان هنرستان پسرانه حضرت نوح (ع) شیلات چابهار، گلزاری و رسولی‌زاده از هنرجویان رشته پرورش میگو، با همراهی و نظارت مستقیم دلوکیان مربی و همکار بازنشسته مرکز، در حال گذراندن آموزش‌های عملی خود در این مرکز هستند.
این بازدید به‌منظور ارزیابی روند آموزش و بررسی کیفیت برنامه‌های کارورزی صورت گرفت. هنرجویان برای تکمیل فرآیند انتخاب واحد، رعایت سرفصل‌های آموزشی و دریافت مدرک دیپلم، ملزم به گذراندن ۳۰ روز معادل ۲۴۰ ساعت آموزش عملی در محیط واقعی تولیدی و تحقیقاتی هستند.
در این دوره، هنرجویان با همکاری مستقیم محققان مرکز، با فعالیت‌های شیلاتی آشنا شده و آموزش‌های لازم را در کارگاه تحقیقات آبزی‌پروری به‌صورت عملی فرا می‌گیرند. همچنین در جریان این بازدید، اژدری رئیس مرکز تحقیقات شیلاتی نیز حضور یافت و ضمن بررسی فرآیند آموزش، میزان مشارکت هنرجویان، نحوه اجرای مباحث تخصصی و کیفیت فعالیت‌ها در حوزه پرورش میگو را ارزیابی کرد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code