سه شنبه بیست و هشتم مرداد 1404 

نشست سه‌جانبه پژوهشکده اکولوژی، شیلات هرمزگان و اتحادیه صیادی برای توسعه همکاری‌های تحقیقاتی برگزار شد

نشست مشترک سه‌جانبه میان پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان، اداره‌کل شیلات استان هرمزگان و اتحادیه تعاونی‌های صیادی استان با هدف تدوین فعالیت‌های مشترک و بررسی ساخت یک شناور چندمنظوره تحقیقاتی ویژه حفاظت از منابع آبزیان در بندرعباس برگزار شد.
اخبار مهم سایت | بازدید: 156 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان_ بندرعباس، روز گذشته نشست سه‌جانبه‌ای با حضور مدیران پژوهشکده، اداره‌کل شیلات استان و اتحادیه تعاونی‌های صیادی هرمزگان در محل اداره‌کل شیلات استان برگزار شد.
در ابتدای این نشست، مدیرکل شیلات هرمزگان ضمن تأکید بر ضرورت تدوین تفاهم‌نامه سه‌جانبه، ساخت شناور اختصاصی چندمنظوره را اقدامی کلیدی برای تقویت فعالیت‌های تحقیقاتی و حفاظت از ذخایر آبزیان عنوان کرد.
در ادامه، رئیس بخش بیولوژی و ارزیابی ذخایر پژوهشکده، مشکلات ناشی از کمبود شناورهای مناسب را مطرح کرده و پیشنهاد داد با همکاری بخش خصوصی و اخذ مجوزهای لازم، تحقیقات میدانی با کارآمدی بیشتری دنبال شود. او همچنین مشخصات فنی مورد نیاز برای شناور تحقیقاتی را تشریح کرد.
نماینده بخش خصوصی نیز در این نشست با بیان نکات فنی، آمادگی خود را برای مشارکت در طراحی و ساخت شناور اعلام کرد.
رئیس پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان در ادامه به بسته پژوهشی مسئله‌محور اشاره کرد که به‌منظور همکاری مشترک با اتحادیه صیادی طراحی شده است. این بسته موضوعات مورد تقاضای جامعه صیادی از جمله ایجاد ظرفیت‌های نوین صیادی، بهسازی زیستگاه‌های طبیعی و مشارکت جامعه صیادی در مدیریت پایدار ماهیگیری را شامل می‌شود.
وی همچنین از برنامه ایجاد «صندوق مالی حفظ و بهسازی زیستگاه‌های آبزیان استان هرمزگان» خبر داد؛ صندوقی که هدف آن حمایت از بازسازی ذخایر، احیای زیستگاه‌های طبیعی و پشتیبانی مالی از پژوهش‌های کاربردی در حوزه صید و صیادی است.
این نشست با تأکید بر استمرار همکاری‌ها و تشکیل کارگروه‌های تخصصی مشترک به کار خود پایان داد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code