شنبه هشتم آذر 1404 

مراسم تودیع و معارفه مدیرکل شیلات گیلان با حضور پژوهشکده آبزی‌پروری برگزار شد

مراسم تودیع کوروش خلیلی و معارفه داداش‌پور به‌عنوان مدیرکل جدید شیلات گیلان، روز چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ با حضور مسئولان بخش شیلات و نمایندگان پژوهشکده آبزی‌پروری آب‌های داخلی کشور برگزار شد؛ در این نشست بر نقش شیلات در توسعه پایدار، ضرورت توجه به تولیدات سالم، و گسترش همکاری‌های علمی و اجرایی در گیلان تأکید شد.
اخبار مهم سایت | بازدید: 148 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط‌عمومی پژوهشکده آبزی‌پروری آب‌های داخلی کشور، مراسم تودیع کوروش خلیلی و معارفه داداش‌پور به‌عنوان مدیرکل جدید شیلات استان گیلان، روز چهارشنبه ۵ آذر ۱۴۰۴ با حضور رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان، مدیر حوزه ریاست سازمان شیلات ایران، مدیرکل حراست سازمان شیلات کشور، کارشناسان اداره‌کل شیلات گیلان، رییس پژوهشکده آبزی‌پروری و رییس اداره نوغانداری گیلان در سالن جلسات اداره‌کل شیلات برگزار شد.
در این مراسم، صالح محمدی رییس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با قدردانی از تلاش‌های خلیلی در دوران مسئولیتش، او را مدیری میدانی و اثرگذار توصیف کرد و گفت تعاملات سازنده وی با بخش‌های مختلف، در پیشبرد اهداف شیلات استان نقش مهمی داشته است.
وی با اشاره به جایگاه شیلات در توسعه پایدار افزود: توسعه شیلات می‌تواند کمترین اثر کربنی را بر محیط‌زیست بر جای بگذارد و در تأمین امنیت غذایی کشور نقش‌آفرین باشد.
محمدی همچنین به برگزاری اجلاس بین‌المللی استانداران کشورهای حاشیه دریای خزر و اهمیت پنل شیلات و محیط‌زیست در این نشست اشاره کرد و کاهش بارندگی و تغییر اقلیم را از عوامل ضرورت توجه ویژه به تولید محصولات سالم شیلاتی و ظرفیت‌های استان‌های ساحلی دانست. او تأکید کرد اقتصاد دریا محور باید از اولویت‌های آینده کشور باشد.
در ادامه، قربانزاده مدیر حوزه ریاست سازمان جهاد کشاورزی، توسعه فعالیت‌های شیلاتی در گیلان را از ضرورت‌های مهم خواند و گفت: پرورش ماهیان گرمابی به‌صورت متراکم و توسعه پرورش ماهیان خاویاری باید در اولویت قرار گیرد. وی با اشاره به وجود ۹ هزار هکتار آب‌بندان در استان، این ظرفیت را کم‌نظیر دانست و خواستار تقویت همکاری با بخش خصوصی و پژوهشکده آبزی‌پروری برای توسعه آبزی‌پروری در آب‌های داخلی شد.
وی همچنین بر تقویت ارتباط اداره‌کل شیلات با انستیتو تحقیقات بین‌المللی ماهیان خاویاری، پژوهشکده آبزی‌پروری آب‌های داخلی و مرکز ملی فرآوری آبزیان به‌عنوان بازوهای علمی و تحقیقاتی شیلات تأکید کرد.
در حاشیه نشست، محمد صیاد بورانی با اشاره به عملکرد پژوهشکده در سال‌های اخیر، آمادگی این مجموعه را برای انجام مطالعات و رفع نیازهای شیلاتی اعلام کرد و گفت: پژوهشکده می‌تواند بر اساس اولویت‌های راهبردی شیلات کشور، در افزایش تولید، بازسازی ذخایر، ارتقای صید و مطالعه منابع آبی از جمله آب‌بندان‌ها نقش‌آفرین باشد.
وی همچنین نقش مرکز ملی فرآوری آبزیان را در ایجاد ارزش‌افزوده برای محصولات آبزی مهم ارزیابی کرد.
در پایان مراسم، با اهدای لوح تقدیر از تلاش‌های کوروش خلیلی تجلیل شد و برای داداش‌پور در مسئولیت جدید آرزوی موفقیت شد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code