چهارشنبه نوزدهم آذر 1404 

تاکید بر اهمیت ماهی آمور و توسعه جیره غذایی تخصصی برای تولید اقتصادی

نشست پژوهشی با موضوع «امنیت غذایی جامعه و افزایش تولید مزارع خاکی با تهیه جیره غذایی مناسب و اختصاصی ماهی کپور علفخوار» روز سه‌شنبه ۱۸ آذرماه ۱۴۰۴ در سالن همایش مرکز آموزش و پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی گیلان برگزار شد.
اخبار مهم سایت | بازدید: 16 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی‌پروری آب‌های داخلی کشور، در این نشست که با حضور کارشناسان و اساتید دانشگاه برگزار شد، محمد صیاد بورانی، مجری پروژه، ضمن اشاره به جایگاه ماهی آمور در پرورش ماهیان گرمابی در ایران و جهان، بر ضرورت توجه بیشتر به این گونه و نیازهای زیستی آن در فرآیند پرورش تأکید کرد.
صیاد بورانی موفقیت پژوهش مذکور را در راستای ایجاد ارزش اقتصادی و ارتقای امنیت غذایی کشور دانست و گفت: دستیابی به دانش فنی تولید جیره غذایی تخصصی ماهی آمور و استقبال بخش خصوصی برای تولید تجاری آن، نمونه‌ای از موفقیت تحقیقات کاربردی پژوهشکده است.
وی افزود، فرمول جیره غذایی حاصل از این پژوهش توسط یکی از شرکت‌های عمده تولید غذای آبزیان کشور در مقیاس تجاری تولید خواهد شد، که می‌تواند زمینه افزایش بهره‌وری و تولید مزارع خاکی را فراهم کند.
نشست با برگزاری بخش پرسش و پاسخ و تبادل نظر میان حاضرین به پایان رسید.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code