شنبه ششم دی 1404 

تمرکز نشست بر بهبود وضعیت مولدین، رفع چالش‌ها و تقویت هم‌افزایی میان بخش‌های پژوهشی و صنعتی

دومین نشست ملی هم‌اندیشی مدیران مراکز تکثیر و پرورش ماهیان گرمابی کشور با هدف بررسی نقش مراکز تکثیر در ارتقای کیفیت تولید و بهبود وضعیت مولدین، روز گذشته در استان خوزستان برگزار شد.
اخبار مهم سایت | بازدید: 56 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط‌عمومی پژوهشکده آبزی‌پروری آب‌های جنوب کشور، دومین نشست ملی هم‌اندیشی مدیران مراکز تکثیر و پرورش ماهیان گرمابی کشور با هدف بررسی نقش مراکز تکثیر در ارتقای کیفیت تولید و بهبود وضعیت مولدین، روز گذشته در استان خوزستان برگزار شد. این نشست با حضور مقامات عالی شیلاتی، مدیران استانی و فعالان بخش خصوصی، زمینه تبادل نظر و ارائه راهکارهای عملی برای توسعه صنعت آبزی‌پروری فراهم کرد.
این رویداد با میزبانی پژوهشکده و حضور حسین هوشمند، رئیس پژوهشکده، و کرمی راد، مدیرکل دفتر آبزیان آب شیرین سازمان شیلات ایران، برگزار شد. همچنین مدیران کل استان‌های شمالی، مدیرکل شیلات خوزستان، مدیرکل سرمایه‌گذاری استانداری، مدیرعامل اتحادیه سراسری ماهیان گرمابی کشور و جمعی از تولیدکنندگان بخش خصوصی در این نشست شرکت کردند.
در جریان نشست، هوشمند دستاوردهای پژوهشکده در حوزه ماهیان گرمابی را تشریح کرد که شامل تشکیل اولین بانک ژن زنده ماهی کپور ایران، تولید اولین واکسن علیه بیماری باکتریایی آئروموناس، تکثیر کپور خارج از فصل، معرفی ماهیان خاویاری به صنعت آبزی‌پروری استان و تکثیر کپور ماهیان بومی بود.
رئیس پژوهشکده ضمن ارائه این دستاوردها از فعالان صنعت و آبزی‌پروران دعوت کرد تا در نشست‌های نخبگانی «دوشنبه‌های تحقیقاتی» که در محل پژوهشکده برگزار می‌شود، برای احصاء مشکلات و ارائه راهکارهای عملی شرکت کنند. هدف این جلسات، تقویت هم‌افزایی میان دستگاه‌های اجرایی، پژوهشی و بخش خصوصی در زنجیره تکثیر تا پرورش ماهی‌های گرمابی عنوان شد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code