چهارشنبه بیست و دوم مهر 1405 

تعامل دانشگاه دریانوردی و مرکز تحقیقات شیلات در چابهار

معاون پژوهشی دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار با بازدید از واحدهای پژوهشی مرکز تحقیقات شیلاتی آب‌های دور، بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک در زمینه‌های زیست‌فناوری و تکثیر گونه‌های شیلاتی تأکید کرد.
اخبار مهم سایت | بازدید: 67 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات شیلاتی آب‌های دور چابهار، سراج بیتا، معاون پژوهشی دانشگاه دریانوردی، در راستای عملیاتی‌سازی تفاهم‌نامه همکاری میان این دانشگاه و مرکز تحقیقات شیلاتی، از امکانات و واحدهای پژوهشی این مرکز بازدید کرد.
تمرکز بر پروژه‌های زیست‌فناوری و تکثیر گونه‌ها
هدف اصلی از این بازدید، اجرایی کردن مفاد تفاهم‌نامه در قالب پروژه‌های مشترک، به‌ویژه تعیین عناوین پایان‌نامه دانشجویی و استفاده از توان علمی دو نهاد در حوزه‌های آبزی‌پروری و زیست‌فناوری است.
بازدید از کارگاه‌های تحقیقاتی و تکثیر کفال
در جریان این بازدید، از کارگاه تحقیقات آبزی‌پروری و روند اجرایی پروژه مشترک مرکز با یک شرکت دانش‌بنیان جهت تکثیر ماهی «کفال خاکستری» بازدید شد. معاون پژوهشی دانشگاه در پایان، ضمن اعلام آمادگی برای گسترش همکاری‌ها، بر ضرورت تعامل بیشتر جهت ارتقای سطح کیفی اقدامات پژوهشی مشترک تأکید کرد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code