چهارشنبه هفدهم دی 1393 

سخنرانی علمی دکتر یزدان مرادی 1393/10/22

ارائه دهنده جناب آقای دکتر یزدان مرادی عضو هیئت علمی و رئیس بخش بیوتکنولوژی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور موضوع سخنرانی روشهای کاهش جذب روغن در فرایند سرخ کردن مواد غذایی تاریخ و زمان اجراء 22 10 1393 ساعت 15 14 محل اجراء سالن کنفرانس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی
اطلاعیه ها | بازدید: 2294 مرتبه | 0 نظر
(ارائه دهنده:جناب آقای دکتر یزدان مرادی ( عضو هیئت علمی و رئیس بخش بیوتکنولوژی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور
موضوع سخنرانی:روشهای کاهش جذب روغن در فرایند سرخ کردن مواد غذایی
تاریخ و زمان اجراء:22/10/1393
ساعت: 15-14
محل اجراء:سالن کنفرانس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code