به گزارش روابط عمومی پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی کشور، در راستای اجرای پروژه تولید فرآورده های خشک غذایی از میگوی ریز آب شیرین تالاب انزلی، در بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده مزبور، پودر سوپ میگو آماده مصرف و برای اولین بار در کشور تولید شد. مراحل خشک کردن میگو به سه روش صنعتی و بهداشتی انجام شده و در فرمولاسیون تولید پودر از یازده افزودنی مجاز به عنوان طعم دهنده، حجیم کنده، امولسیون کننده و نگهدارنده طبیعی استفاده شده است. دانش فنی این پروژه پس از طی مراحل آزمایشی تعیین طول مدت مجاز نگهداری در دمای محیط و انتخاب بسته بندی مناسب آماده انتقال به بخش خصوصی است.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code