به گزارش روابط عمومی پژوهشکده اکولوژی خلیج فارس و دریای عمان، با هماهنگی انجام شده از سوی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، هیات اعزامی از دانشگاه واخنینگن شامل آقایان Kals، محقق فرآوری و تغذیه آبزیان، Lomans، کارشناس ارشد سیاستگذاری وزارت امور اقتصادی هلند، Smolders، رایزن کشاورزی سفارت هلند در تهران به منظور تبادل اطلاعات در خصوص ایجاد و ارتقاء ارزش ماهیان سطح زی ریز و میان زی و ضایعات سایر ماهیان در استان هرمزگان حضور یافتند. در این بازدید که در معیت دکتر مرادی، معاون مالی و پشتیبانی موسسه، دکتر غفاری، رئیس بخش زیست فناوری موسسه، دکتر مرتضوی، رئیس پژوهشکده، دکتر سالارپوری، رئیس بخش بیولوژی و ارزیابی ذخایر پژوهشکده و مهندس پرورش، مدیر شیلات قشم انجام گرفت، ضمن ظرفیت سنجی و شناخت شیوه های فرآوری آبزیان، مراحل مختلف فرآیند تولید آرد ماهی و دستگاه های مورد استفاده در شرکت فرآوری ماهی قشم مورد بررسی قرار گرفت. همچنین هیات در ادامه از اسکله صیادی صلخ و رمچاه، شناورهای فعال در صید ماهیان ریز، شیوه مدیریت صید، شرکت فرآورده های شیلاتی بندرعباس بازدید و بر مشارکت جامعه صیادی و کاربرد ضایعات ماهی در کارخانه تاکید نمودند. در بازدید از پژوهشکده، دکتر سالارپوری گزارشی از برآورد میزان ذخایر و روند صید ماهیان سطح زی ریز و فانوس ماهیان در سال های اخیر و برنامه های توسعه صید آنها در سال های آتی، را ارائه نمود. سپس دکتر تمدنی، رئیس بخش ژنتیک، در خصوص پروژه های انجام شده در رابطه با فرآوری محصولات دریائی بیاناتی داشت. سپس نوبت به دکتر ناظمی، متخصص بخش فرآورده های دریایی رسید که پیرامون برنامه های دردست اجرا درجهت تولید محصولات آرایشی و بهداشتی از منابع دریایی به ویژه ماهیان ریز صحبت نمود. در انتها، جلسه بحث و تبادل نظر بین کارشناسان هلندی و محققین پژوهشکده به عمل امد و در جمع بندی، دکتر مرتضوی، اظهار امیدواری کرد که با توجه به ظرفیت های موجود در استان، همکاری دو جانبه مفیدی بین دو کشور صورت پذیرد.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code