به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، کارگاه آموزشی "فرآوری و تولید محصولات ارزش افزوده از ماهیان ریز و فرآورده های جانبی آبزیان" در تاریخ ۵ مهر ۹۶ توسط آقای Jeroen Kals (محقق فرآوری و تغذیه آبزیان از کشور هلند) در سالن جلسات موسسه مزبور برگزار گردید. ایشان به معرفی محصولات متنوع شیلاتی پرداختند و سپس به موضوع بهره برداری بهینه از فرآورده های جانبی آبزیان به خصوص ماهیان ریز، کم مصرف و صید ضمنی اشاره داشتند. در پایان حاضرین در جلسه به طرح سوالات، رفع ابهامات و اظهار نظر در خصوص موضوعات مطرح شده پرداختند.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code