چهارشنبه شانزدهم اسفند 1396 

برگزاری کارگاه آموزشی

کارگاه آموزشی ترویجی با عنوان آشنایی با تکنیک ها و مزایای تولید ماهیان تمام ماده قزل آلای رنگین کمان در استان آذربایجان غربی برگزار گردید
اخبار و اطلاع رسانی | بازدید: 4361 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی مرکز تحقیقات آرتمیای کشور، روز سه شنبه مورخه 15 اسفند 96 کارگاه آموزشی ترویجی " آشنایی با تکنیک ها و مزایای تولید تمام ماده ماهیان قزل آلای رنگین کمان" در مزارع پرورش ماهیان سردآبی استان آذربایجان غربی با حضور کارشناسان مرکز، مدیریت شیلات و پرورش دهندگان در سالن پشتیبانی امور دام جهاد کشاورزی ارومیه برگزار شد. ابتدا آقای دکتر نکوئی فرد، رئیس مرکز مزبور، ضمن خیر مقدم گویی به مدعوین، توضیحات مبسوطی در خصوص اهمیت و ضرورت تک جنس سازی تمام ماده ماهی قزل آلای رنگین کمان در استان و مزایای مختلف آن از جمله رشد سریع و یکنواخت، جلوگیری از بروز انواع بیماری ها و قطع وابستگی به واردات این محصول ارائه نمودند. دکتر معصوم فصیح، مدیر شیلات و آبزیان استان نیز درباره افزایش جمعیت جهانی، محدود بودن منابع آبی کشور، اهمیت تولید غذا، توسعه پایدار، لزوم بهره برداری بهینه از منابع آبی، تولید هرچه بیشتر آبزیان و ماهی قزل آلای رنگین کمان متناسب با منابع آبی در استان و ضرورت تک جنس سازی برای قطع واردات و جلو گیری از ابتلا به بیماری ها سخنانی ایراد نمودند. دکتر ضرغام، کارشناس ترویج موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور، نیز ضمن اشاره بر لزوم هماهنگی و همکاری بین بخش های ذیربط، تصویب 22 طرح تحقیقاتی در خصوص همکاری ترویجی با تولید کنندگان، رسیدگی به مشکلات بیماری تخم های وارداتی، توانمندسازی تکثیر و پرورش ماهیان سردآبی، تامین نیاز داخلی و قطع واردات تخم خارجی و مزایای ماهی ماده قزل آلا و مراحل ماده سازی به دو روش مستقیم و غیر مستقیم توضیحات کاملی را ارائه نمودند. در ادامه کارگاه مذکور، پرورش و تکثیر دهندگان ماهی قزل آلا در استان، ضمن ارائه گزارشی از اقدامات انجام یافته پیرامون ماده سازی ماهیان قزل آلا نسبت به طرح مشکلات موجود در این زمینه پرداختند که مورد بررسی کارشناسی دقیق قرار گرفت.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code