شنبه نوزدهم آبان 1397 

گزارش سفر به ترکیه

اهمیت استفاده از نگهدارنده های طبیعی در ماندگاری گوشت ماهی کپور نقره ای
اخبار و اطلاع رسانی | بازدید: 1726 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور روز چهارشنبه مورخ ۱۸ مهر ماه ۱۳۹۷ آقای مهندس افشین فهیم از محققین بخش تحقیقات فرآوری آبزیان پژوهشکده آبزی پروری آبهای داخلی به ایراد سخنرانی در دانشگاه نوشیر(Nevshir) شهر کاپادوکیه کشور ترکیه در قالب پانل بیوتکنولوژی مواد غذایی پرداختند. موضوع سخنرانی ایشان تاثیر پکتین مرکبات بر روی خواص کیفی گوشت ماهی کپور نقره ای پس از سه ماه نگهداری در سردخانه ۱۸- درجه سانتیگراد بوده است، لازم به ذکر است کنگره بیوتکنولوژی مواد غذایی در قالب ۱۲ پانل تخصصی شامل(تکنولوژی میوه وسبزیجات، بیوتکنولوژی مواد غذایی، فیزیک مواد غذایی، تکنولوژی گوشت، تغذیه و سلامتی، بسته بندی، میکروبیولوژی مواد غذایی، مهندسی مواد غذایی، شیمی روغن ها وچربی ها، غذاهای کاربردی وسنتی، ایمنی مواد غذایی وافزودنی های مواد غذایی) به مدت ۴ روز برگزار گردید در مجموع ۹۰ مقاله به صورت سخنرانی و۱۷۰ مقاله به صورت پوستر پذیرفته شد که اساتیدی از کشورهای مختلف به ایراد سخنرانی پرداختند.
دستاوردهای کنگره مذکور شامل؛
۱-شرکت در کنگره تخصصی وآشنایی با اساتید وصاحب نظران صنعت بیوتکنولوژی مواد غذایی
۲-گفتگو با اساتید بیوتکنولوژی ومیکروبیولوژی مواد غذایی در زمینه تبادلات علمی واعزام دانشجو
۳-آشنایی با جدیدترین دستاوردهای علم بیوتکنولوژی مواد غذایی وارائه راهکارهایی در این زمینه بود.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code