سه شنبه چهارم دی 1397 

برگزاری کارگاه آموزشی

کارگاه آموزشی فرآوری و عمل آوری ماهیان با حضور آقای دکتر Berge Jean Pascal از کشور فرانسه برگزار شد
اخبار و اطلاع رسانی | بازدید: 1451 مرتبه | 0 نظر
به گزارش روابط عمومی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی ، کارگاه آموزشی فرآوری و عمل آوری ماهیان با حضور آقای دکتر Berge Jean Pascal از کشور فرانسه روز سه شنبه مورخ 27 آذرماه در سالن جلسات موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور برگزار گردید. آقای دکتر Berge فارغ التحصیل رشته بیوشیمی دریایی از دانشگاه Nantes بوده و تا سال 2017 در این دانشگاه بعنوان محقق و عضو هیات علمی فعالیت نمودند و در حال حاضر بعنوان مدیر عامل شرکت BioThot مشغول فعالیت هستند.
در کارگاه آموزشی مذکور ایشان به موضوعاتی از قبیل فرآوری و عمل آوری ماهیان ریز و درشت پرداختند و با مثال های متعددی از انواع فرآورده هایی با ارزش افزوده به اهمیت توجه به ضایعات ماهیان اشاره نمودند.. در پایان دکتر Berge با مقایسه وضعیت صنعت فرآوری آبزیان در کشور فرانسه و ایران اظهار داشتند: بنظر می رسد از بعد علمی و مواد خام اختلاف قابل توجهی بین دو کشور دیده نمی شود و با تغییر روش مدیریت تولید محصولات با ارزش افزوده می توان به نحو شایسته تری از آبزیان استفاده نمود.
انصراف از پاسخ به کاربر
 
نظرات کاربران پیرامون این مطلب
code